Almelo

Thema Is de eindtijd al zichtbaar?
Spreker Wim Zwitser
Plaats Baptistengemeente "De Bron"
Adriaen Brouwerstraat 2
7606 AM Almelo
Routebeschrijving
Aanvang 19.00 uur
24 september 2017 Komt Europa haar crises te boven?
De EU leek een droom voor veel Europeanen. Geen grenzen, ëën munt, enz. Inmiddels zijn er barsten te zien in dit bastion van eenheid. Gaat de afbrokkeling door, of wordt hun droom toch werkelijkheid?

29 oktober 2017 Wat staat Israël nog te wachten?
Sinds 1948 heeft het volk Israël weer een eigen staat. Dit past goed in Gods beloften, die Hij ooit aan Abraham gaf. Maar veilig is het er allerminst. Gaat het God lukken om alle beloften te vervullen?

26 november 2017 Wat is er aan de hand in het Midden-Oosten?
De Arabieren lijken het de laatste jaren drukker te hebben met elkaar dan met Israël. Op dit moment voor Israël heel prettig, maar blijft dat zo?

21 januari 2018 Wat is het grote Babylon?
Volgens het boek Openbaring zal God in de eindtijd het grote Babylon oordelen. Het lijkt erop dat de hele wereld dan in diepe rouw gedompeld zal worden. Is hiervan nu al iets te zien?

25 februari 2018 Wie is de antichrist?
Er zijn in het verleden nogal wat wereldleiders betiteld als de antichrist. En dat gaat nog steeds door. Wat zegt de Bijbel eigenlijk van deze persoon?

25 maart 2018
GAAT NIET DOOR WEGENS ZIEKTE
De wederkomst van Christus
De Heer Jezus heeft meer dan eens nadrukkelijk beloofd dat Hij terugkomt, heel gauw zelfs! Toch wachten we daar nu inmiddels zo'n 2000 jaar op. Hoe lang moeten we nog wachten? Of zijn er signalen die wijzen op Zijn spoedige komst?